Giant Tower – Zahradní věž velká

Tohle je konečně provedení, které zaujme každého. Dřevěné hrací kostky jsou vyrobeny ze dřeva – borovice a jsou v surovém stavu, tedy nejsou lakovány. Borovice není tak těžké dřevo, takže je pro tuhle hru naprosto ideální. Rozměr jedné kostky je 21x7x4,7cm! Celkem je v balení 56 kostek. Všechny kostky jsou dodávány v praktické, ale hlavně kvalitně provedené tašce, takže se vám dřevěné kostky nebudou nikde válet a hru budete moci brát všude s sebou. Tohle není velké provedení, tohle je obrovské provedení :).

Instalace

Sestavení hry je hodně jednoduché, jde vlastně o to, naskládat na sebe křížem vždy tři hrací kostky vedle sebe (vznikne tak 19 pater). Takto vytvoříte věž, která má v základu výšku 90cm! Během hry, tak můžete postavit věž až do výšky 150cm! POZOR: dejte pozor aby nedošlo k poranění dětí nebo domácích mazlíčků.

Hra

Giant Tower můžete znát pod hodně názvy. Tumble Tower, Zahradní věž, Věž. Hra je ideální pro 2 hráče nebo 2 týmy (tady se budou hráči ve vytahování kostek z věže střídat). Smyslem hry je vytáhnout kostku z věže, tak aby nespadla a umístit ji na vrchol věže. Hráč nebo tým, kterému jako první věž spadne, prohrává.

Hru můžete zpestřit třeba tím, že budou hráči moct používat pouze jednu ruku.
Giant Tower

Závěr

V nabídce už jedno provedení Zahradní věže máme, ale to je spíš menší provedení, třeba i na doma na koberec, ale tohle je určitě provedení na zahradu, do hotelu, na firemní akci nebo rodinnou oslavu. Uvidíte, že vaše akce získá úplně jiné obrátky.

Klady +++

  • snadno pochopitelná pravidla
  • pěkné dřevěné provedení, které zaujme
  • praktická taška na dřevěné hrací kameny

Zápory —

  • POZOR na nebezpečí při pádu věže – děti a domácí mazlíčci
  • při stavbě věže budou děti potřebovat pomoc rodičů

Giant Tower zakoupíte…

…v našem e-shopu: https://eshop.zahradnizabava.cz.

Videorecenze hry…

…na našem Youtube kanále: https://www.youtube.com/watch?v=aOkkYpenYWc

Giant Tower – Zahradní věž

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.