Svatba – jeden z nejkrásnějších a nejdůležitějších dnů v roce… Den, který chcete strávit s rodinou, přáteli a kamarády.

Je mi úplně jasné, že na svatbu se nedá připravit ze dne na den. Lítání kolem svatby je spoustu – koho pozvete, lokalita, občerstvení, dort, kytice, svatební stůl… Pro koho ale vlastně svatbu děláte? Pro sebe? Ano, chcete se vzít, samozřejmě :).

Ale hlavně ve svatební den (po obřadu) pak neřešíte vůbec svatbu, ale jestli všichni pozvaní mají, co pít a jíst, jestli se nenudí a nebo jestli se baví… A tady mám pro vás pár tipů, jak vaší svatbu hodně oživit a zpestřit.

To, co je na západě (populární jsou velké svatební hry zejména v Austrálii – na Instagramu najdete spoustu inspirace) zcela běžné. U nás se zatím krůček po krůčku začíná také objevovat. A to velké hry, které zaujmou (krásné fotky s hrami budou příjemnou vzpomínkou), zabaví (hry a soutěže baví každého), stmelí (rodiny, neznámé, známé…).

Hry na svatbu – pronájem her / hry jako dárek

Zkuste se podívat na naší infografiku, kterou jsem pro vás připravil.

  • Koukněte na možnost si hry na svatbu zapůjčit – hry zašleme přímo na místo akce nebo dle domluvy.
  • A pokud pomáháte s organizací a hledáte vhodný dárek pro novomanžele, tak třeba některou hru zakupte a budete hned mít krásný dárek – v nabídce máme více než 50 různých her.

Přeji vám krásně prožitý svatební den. A věřte mi, hry na svatbě budou velké zpestření.

Hry na svatbu

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.