Ondřej Vrabec

Ondřej Vrabec

Kdo nic nedělá, nic nezkazí… ale taky nic nedokáže. To je heslo, kterým se snažím již několik let řídit. Ne vždycky se všechno musí podařit, jak si představujete. Pokud to nevyzkoušíte, tak je to pouze domněnka – co by, kdyby.

Několik let zpátky jsem měl možnost se motat kolem stavebnictví, to mě ale příliš „nebralo“. Nicméně už tehdy mě to táhlo k tomu, dělat něco sám… otec byl právě ten stavař… Když jsem tehdy viděl kolem bazénu položen zelený koberec a vedle dvě minigolfové hole – měl jsem jasno. Vznikla první myšlenka: Zahradní minigolf. O pár let později se mi (nám) zdál minigolf málo a aktivity jsme rozšířili na další hry – kuželky, šachy, člověče nezlob se… zahradní zábava a venkovní hry byly na světě.

Když jsme se pak, zejména díky tátově stavebnictví, dostali k volnému pozemku měl vzniknout minigolf a prostor pro prezentaci našich her… dělala se zahrada, vznikla kamenná řeka a na Vánoce toho roku jsem dostal golfové hole… Golf Zlonín se stával skutečností…

Golfové hřiště (pokud se to tak dá říci, protože jeho pojetí je opravdu netradiční – pokud se vám golf nelíbí, věřte, že u nás ho děláme hlavně pro radost, takže klidně i vám ukáži, že golf je hra pro každého…:) a venkovní hry vybízely k dalším aktivitám… Hookbruč, vznikl… o tom vám ještě napíšu…

Co bude dál? Uvidíme, nápadů je dost. Sledujte blog, který shrnuje poznatky z naší firmy, z golfu a tak z věcí, které mě zajímají… Předem mockrát děkuji, pokud příspěvky, které se vám líbí, budete sdílet na sociálních sítích.

Napište mi vaše tipy na ondra@zahradnizabava.cz