Provedení

Have Golf – do bavlněného vaku, který je součástí balení uložíte kovové branky, dřevěná týčka s potištěnými čísly – ta slouží jako golfové jamky a jeden míček na hru. Dřevěnou lakovanou hůl můžete nosit samostatně.

Instalace

Hra obsahuje celkem 6 týček/jamek. Týčko s míčkem zapíchnete do země. Hrát lze PAR3 – takovou vzdálenost by hráč měl (pro začátečníka to může být více) zahrát na tři údery. PAR4 (čtyři údery) – hráč nejdříve musí projet jednou brankou a až poté pokračuje do cíle. PAR5 – hráč musí projet dvě branky.

V tom jak bude hřiště vypadat vás limituje pouze prostor, který máte k dispozici. Hru lze zpestřit zapojením vodní překážky, hranice hřiště, přírodními předměty – kameny, stromy,…

Hra Have Golf

Hra začíná na odpališti. Hráč musí pokračovat hraním hole až do první jamky – nebojte díry v trávě na jamky si dělat nebudete… Pokud míček trefí dřevěné týčko, ze kterého spadne bodově ohodnocený míček, považuje se jamka za dohranou a může hrát další hráč.

Takto můžete hrát až 6 jamek. Vždy platí, kde jedna jamka končí, druhá začíná. Lze hrát i na více kol. V golfu se obvykle hraje na 18 jamek – tedy pro vás například tři kola po šesti jamkách.

Have Golf

Cílem hry je zahrát vámi vytvořené golfové hřiště na co nejmenší počet úderů. Obtížnost jamek lze upravit tak, že hráč nejdříve musí projet jednou (PAR4) nebo dvěma (PAR5) brankami.

Závěr

Hra Have Golf je ideální na plochu, kde lze zapíchnout dřevěné týčko do země. Zkuste na každých šest jamek nechat postavit hřiště někoho jiného.

Máte-li rádi hry, kde pouze nestojíte, ale je třeba se hýbat, hra pro vás bude naprosto ideální.

Klady +++

  • jednoduchá instalace celé hry
  • praktické balení
  • teoreticky neomezený počet hráčů

Zápory —

  • nehratelné na betonovém, či jiném tvrdém povrchu
  • hůl je určena pouze pro hraní zprava/doleva
  • dřevěná týčka se mohou polámat, lze dokoupit

Zakoupíte…

…v našem e-shopu: https://eshop.zahradnizabava.cz.

Hra Have Golf

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.