Neustále se pro vás snažíme vymýšlet taková provedení her, která vás budou bavit. Nová řada her „z krabice“ by přesně tohle měla splňovat. Jednoduché hry a tedy hodně jednoduchá pravidla jsou základem těchto her.

Všechny hry jsou dodávané v kartónové krabici s nápisem dané hry. Připravujeme i variantu více her v jednom. Budou vám tak stačit pouze různé hrací plochy, na kterých použijete barevné hrací kameny.

Hry z krabice – Eating Frog

První hry z nabídky jsou: Kris Kros 4 – hra, kde se hráči snaží utvořit řadu 4 kamenů vertikálně, horizontálně nebo na diagonále. Rychlá hra, kdy hráči mohou hrát třeba do určitého počtu bodů. Další: Eating Frog, hra známá jako Žravá dáma. Nechte si vyházet všechny kameny jako první (opak dámy). Další nové hry: Run Boy Run – zjednodušená verze známé hry člověče nezlob se – nasaď na jedničku nebo šestku a utíkej co nejrychleji do domečku a Dinosaur Puzzle – jednoduchá puzzle skládačka – vhodná pro menší děti.

Vaše tipy

Sledujte naše webové stránky, a pokud budete mít tip na nějakou zajímavou hru, která by pro tuto řadu šla využít, určitě nám napište. Hry z krabice – jednoduchá pravidla, jednoduchá provedení. Budeme se těšit na vaše tipy a nápady.

Hry zakoupíte v našem e-shopu: https://eshop.zahradnizabava.cz/hry-na-doma/

Hry z krabice

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.