Stále váháte, nebo nevíte jaká venkovní hra pro děti bude vhodná do vaší školy, školky, domova dětí a mládeže nebo třeba dětského klubu? Tak my Vám s výběrem vhodné hry rádi pomůžeme. Koukněte se na náš přehled, není jistě kompletní, ale alespoň se základním rozhodnutím by vám mohl pomoci.

Zkuste velké hry, které můžete vzít ven a budete je hrát s dětmi venku – na školní zahradě, v parku nebo třeba na hřišti. Pro prcky bude mít hra rázem úplně jiný nádech, budou na čerstvém vzduchu, hrát si venku, s velkými postavičkami, které nejenom je určitě zaujmou.

Věk hráčů… máte hru pro předškolní děti nebo plánujete hru pro větší hráče a dospělé děti?

Týmová hra… chcete zabavit menší skupinu, nebo chcete zapojit všechny děti? Týmově lze pojmout všechny hry a zapojit tak každého.

Uvnitř… co když nebude hezké počasí, nevadí vezměte hru a hrajte klidně i v učebně, na chodbě nebo třeba tělocvičně.

Rozvíjí… co můžete od hry čekat, co se hráči mj. mohou hraním hry naučit?

Kompletní nabídku všech našich venkovních her, nejenom těch, které jsou určeny pro ty nejmenší, najdete vždy v našem e-shopu. Chystáme pro Vás další články na téma: Jak vybrat…?

Hry pro děti zakoupíte

Věřím, že vám náš přehled pomůže. Všechny hry zakoupíte v našem e-shopu na adrese: https://eshop.zahradnizabava.cz. Zvolte sekci Hry pro děti a nebo použijte vyhledávání, a nebo klidně zavolejte, rádi Vám poradíme.

PODÍVAT SE NA HRY DO E-SHOPU

Pokud se vám naše články na téma: Jak vybrat… líbí, budeme rádi pokud je budete sdílet na sociálních sítích dále, třeba pomohou i někomu dalšímu. Děkujeme.

Za vaše další podněty budeme moc rádi, neváhejte mě kontaktovat.

Jak vybrat hru pro děti?

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.