Přemýšlíte jaká zahradní hra by byla pro vás vhodná? A co kdybychom vám s výběrem vhodné hry na zahradu trochu pomohli? Ano není to jednoduché, je těžké udělat jednoznačný přehled. Nicméně alespoň základní věci, dle kterých se můžete rozhodnout pro koupi se zvolit dají…

Velikost hrací plochy… máte velkou zahradu nebo pouze předzahrádku?

Typ hrací plochy… budete hrát na trávě nebo třeba na terase?

Počet hráčů… chcete zabavit dvě děti nebo pozvete známé a kamarády a budete hrát s nimi?

Věk hráčů… máte hru pro předškolní děti nebo plánujete hru pro kamarády ke grilování?

Týmová hra… chcete zabavit pouze děti, rodinu nebo chystáte oslavu, pozvat známé?

Kompletní nabídku všech našich her, nejenom těch na zahradu, ale třeba do hotelu, penzionu, školy nebo třeba parku najdete vždy v našem e-shopu. Chystáme pro vás další články na téma: Jak vybrat…? A jaká je vaše oblíbená zahradní hra?

Věřím, že vám náš přehled pomůže. Všechny hry zakoupíte v našem e-shopu na adrese: http://eshop.zahradnizabava.cz. Zvolte sekci Zahradní hry nebo sekci Malé zahradní hry, použít můžete také přímo vyhledávaní v našem internetovém obchodě.

Jak vybrat vhodnou hru na zahradu?

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.