Sociální sítě a jejich stále častější využívání jako firemní profil nebo další komunikační kanál. My na nich samozřejmě nechybíme, takže nás můžete sledovat, sdílet, přátelit se, inspirovat se, dívat se,…

Ukážu Vám, ty na kterých máme profil a proč by jste nás na něm měli sledovat… Na žádném z našich profilů nepotřebujete přihlášení, nemůžete sice komentovat ani sdílet, ale rychlé zprávy nebo fotografie tak máte hned z první ruky.

Facebook

https://www.facebook.com/zahradnizabava/ – spoustu novinek, zajímavostí a zpráv. DOPORUČUJI.

Twitter

https://www.twitter.com/venkovnihry – u nás ne tolik známa sociální síť, krátké zprávy do několika znaků… kouknu, přečtu a jdu dál.

Youtube

https://www.youtube.com/user/zahradniminigolf – videa, na která se zatím chystáme, video recenze, ukázky…

Instagram

https://instagram.com/venkovnihry/ – fotky našich her s řadou filtrů, kompozic, detailů, taková „imagovka“. DOPORUČUJI.

Pinterest

https://www.pinterest.com/venkovnihry/ – fotky na nástěnkách, které můžete sdílet s Vašimi přáteli, přidávat další, vytvářet vlastní nástěnky…

Issuu

https://issuu.com/venkovnihry – naše katalogy, ceníky, brožury,… vše bez nutnosti stahovat do počítače, ale pěkně k zobrazení přímo na obrazovce počítače. DOPORUČUJI.

Google+

https://plus.google.com/+ZahradnizabavaCz/posts – svoje místo určitě má, ale v ČR se dle mého moc nechytla.

WordPress blog

https://blog.zahradnizabava.cz – tady právě jste, moje postřehy, spoustu zajímavostí, recenze her,… DOPORUČUJI.

Napadá Vás další? Tak zanechte komentář, díky.

Venkovní hry a sociální sítě

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.