Váháte, které venkovní hry by pro letošní sezónu mohly zpestřit vaše zařízení, zahradu nebo třeba firemní akci (a to buď nákupem nebo pronájem)?

Než začne sezóna, mám pro vás několik tipů. Tak pojďme na to.

Garden-rondo

Velké provedení netradiční hry… dostaňte míček do jamky… přes labyrint nebo podle barvy… nebo nechte plochu volnou a zahrajte si na čas – možností je několik (stačí sundat koberec…).

Hra zpestří nejedno odpoledne u grilu nebo večerního posezení a dokonale vyzkouší Vaší přesnost a trpělivost.

Ruské kuželky

Ruské kuželky jsou hra s dlouhodobou tradicí. Tato aktivita je rozšířená především v rekreačních nebo sportovních střediscích. Její malá prostorová náročnost Vám umožní mít stejné kuželky také u Vás. Nabízíme několik provedení – doporučuji kompletní provedení (šibenice/konstrukce, hrací plocha, kuželky v košíku a koule).

Hookbruč

Hra, u které stále narůstá její oblíbenost. Vhodná na zahradu nebo cestování – provedení „na cesty“ nebo do škol, hotelů – provedení „na ven“. Jak jsem povídal o Hookbruči v pořadu Sama doma si můžete prohlédnout: ZDE.

Zahradní minigolf

V mnoha provedení na zahradu, nebo do hotelu, ale i do školy nebo do domovu pro seniory. Možností je několik. Zajímavou novinkou je i provedení „cross minigolf“. Více na našem webu: www.zahradniminigolf.cz

Všechny hry k dostání v našem novém e-shopu: eshop.zahradnizabava.cz.

Kompletní nabídka her na: www.venkovnihry.cz.

Venkovní hry

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.