Provedení Fotbal kroket

Hra Fotbal kroket – novinka firmy BEX Sport v řadě her Sunsport pro rok 2017. Resp. hra byla již dříve v nabídce, ale celý rok 2016 měla výpadek, protože nesplňovala kvalitu požadovanou švédskou firmou BEX, takže nebylo možné ji k nám vůbec dostat. Hra obsahuje 4 barevně odlišené fotbalové míče (pro čtyři hráče nebo týmy, průměr míče 17cm), 10 velkých branek, startovní a cílový kolík. Je dodávána v kartónové krabici.

Instalace

Opět hra, která zabere minimum času na instalaci. Stačí pouze vybrat vhodnou plochu (travnatá plocha bude podmínkou), doporučuji dostatečně velkou, abyste se mohli do kopnutí „opřít“. Poté umístit startovní kolík, rozestavit 10 branek (fantazii se meze nekladou) a na závěr cílový kolík.

Fotbal kroketHra

Hra Fotbal Kroket je určena pro čtyři hráče nebo týmy (týmová hra bude určitě zajímavá – hráči se mohou střídat v kopech nebo hrát každý a poté sečíst výsledky celého týmu). Hráč začíná od startovního kolíku a hráči se snaží projít všemi brankami k cílovému kolíku a zpět. Tady hra může pokračovat. Pokud hráč dojde do cíle, může se pokusit vyrazit ostatní míče nebo mohou hráči počítat na kolik kopů prošli celé hřiště. Existují tři různá pravidla hry – klasická, zjednodušená a hra pro jednotlivce. Kompletní pravidla v českém jazyce jsou součástí balení.

Závěr o hře Fotbal kroket

Už jsem v nabídce firmy BEX tuhle hru viděl loni, ale bohužel pořád nebyla v takové kvalitě aby mohla jít na prodej, takže jsme čekali až jsme se dočkali. Mám pocit, že venkovní hry stále zvětšujeme :). Kombinace jedné z nejznámějších zahradních her – kroketu a sportovní hry – fotbalu – by mohla z této hry udělat hit! Určitě doporučuji hrát na větší ploše, protože tak si hru nejvíce užijete a nebál bych se zkusit týmovou hru – třeba na oslavě nebo firemní akci.

Klady +++

  • spojení fotbal – kroket (zahradní a sportovní hra)
  • jednoduchá instalace
  • kopání zvládne každý 🙂

Zápory —

  • větší plocha = více zábavy
  • chybí taška na přenášení/uskladnění

Zakoupíte…

…v našem e-shopu: https://eshop.zahradnizabava.cz.

Fotbal Kroket

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.