Bude zima, bude mráz… myslíte, že i v zimě si můžete užít spoustu zábavy s našimi venkovními hrami? Můžete, a proto jsme pro vás vybrali hry na zimu. Jednoduše, když venkovní hry, tak se vším všudy :).

Ano bude vám možná trochu zima, ale zpestřit si hrami třeba Silvestr, zimní rodinnou dovolenou, firemní akci nebo dětský lyžařský kurz… To už stojí za to.
Článek na toto téma vznikl tak trochu náhodou. Už dříve v zimním období jsem napsal článek na téma Jak vybrat hru domů?
Ale když za mnou přišla kamarádka, že budou o Vánocích na Šumavě, kde skoro určitě bude sníh a že přemýšlí, jak zase zabavit děti… tak mě to ťuklo.

Hry na zimu

My konkrétně jsme se bavili o Kanjam – ve svítícím provedení, perfektní hra, která bude dobře vypadat a všem se bude určitě líbit. Do toho mi volala paní, že jede s dětmi na lyže a chtěla by s nimi něco podniknout. Takže nás napadli Šipky, Plechovky, Discgolf, SpikeBrite nebo svítící míče, ale třeba i na chvíli pexeso nebo domino – velké destičky budou vypadat dobře a tu chvíli venku taky vydrží.

Do sněhu bych vám určitě nedoporučoval dřevěné hry, které nemají žádné lakování nebo jinou ochranu. Hry, které jsou lakované určitě chvíli vydrží a pokud je ihned po hře uklidíte a otřete, tak by se jim nic nemělo stát.

Hry na zimu

V přehledu, který najdete níže jsem se pro vás snažil vybrat hry vhodné na sníh (zimu). Inspirujte se a oživte Silvestr, zimní dovolenou nebo lyžařský kurz pro děti. Ukazatele byly tentokrát víc než jednoduché. Počet hráčů – kolik hráčů může hrát. Doba hraní – přibližná. Soutěž – tak abyste mohli mít 1-3 místo.

Hry zakoupíte:

Věřím, že vám náš přehled pomůže. Navštivte náš e-shop: https://eshop.zahradnizabava.cz.

Pokud se vám články na téma: Jak vybrat… líbí, budu rád pokud je budete sdílet na sociálních sítích – Facebook, Twitter,… dále, třeba pomohou i někomu dalšímu. Za vaše další podněty budeme moc rádi, neváhejte mě kontaktovat – viz sekce kontakt.

Hry na zimu

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.