Snažíme se vždy hledat trochu jiné hry. Některé deskové hry pro vás dovážíme, některé sami vyrábíme. Tyhle hry budou ta pravá zábava do školní učebny, domů na stůl, do klubu nebo třeba herny. Zahrajte si s dětmi

Pro samotnou hru vám stačí málo… deska (od toho deskové) / stůl / rovná plocha. Takže ideální místo bude stůl v herně. Pokud budete chtít hrát venku, tak třeba zahradní altánek se stolkem, terasa (děti mohou hrát na zemi) nebo třeba dětský bunkr na zahradě pod stromem :).

Téma nebo spíše návod na správný výběr deskové hry je v tomto článku jednoduchý. Počet hráčů. Naší snahou je vám tímto článkem více jednotlivé hry představit – na řadu z nich najdete kompletní recenze přímo tady na našem blogu. Koukněte také na článek na blogu: Hry pro nejmenší.

Deskové hry

Proč jsou tak oblíbené? Stačí vám málo místo. Zábava pro dva až 4 hráče (obvykle). Snadné přenášení – ano všechny hry zabalíte do svého batohu a můžete je brát všude s sebou. Jednoduchá pravidla – nikde se nebudete zdržovat čtením a vysvětlováním pravidel.

Sdílejte hraní deskových her s vašimi kamarády, vyfoťte se, jak hrajete hry. Sdílejte na Instagramu nebo Facebooku pod hashtagem #venkovnihry

Hry můžete prohlédnout:

Věřím, že vám náš přehled pomůže.

Navštivte náš e-shop (najdete tady řadu fotografií všech zmíněných her, kompletní popisky včetně rozměrů): https://eshop.zahradnizabava.cz.

Pokud se vám články na téma: Jak vybrat… líbí, budeme rádi pokud je budete sdílet na sociálních sítích – Facebook, Twitter,… dále, třeba pomohou i někomu dalšímu. Mockrát děkujeme.

Za vaše další podněty budeme moc rádi, neváhejte mě kontaktovat – viz sekce kontakt.

Jak vybrat deskové hry?

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.