Další z příspěvků na téma „Jak vybrat hru…“, tentokrát (po předchozím díle „na koupaliště“) opět spíše pro provozovatele na téma hotel, penzion, chaty/chalupy… I tady si hosté rádi zahrají, stráví spolu příjemné chvíle a budou si návštěvu v ubytovacím zařízení dobře pamatovat.

Dostáváme od vás dotazy, kdy se nás ptáte, které hry jsou vhodné do hotelu nebo penzionu. Tady je hodně různorodá skupina hostů – děti, rodiny, pár, ale klidně i parta kamarádů nebo firma. Tak jak tedy:

Vybrat hru do hotelu nebo penzionu,…?

Hodně velké rozdíly budou v možnosti hrací plochy, někdo bude mít možnost hry umístit kamkoli, někdo bude místem hodně limitován. Někdo má domácí penzion, jiní mají zase velký hotel na velké akce. Pro oba typy je ale jedno společné – a to spokojený zákazník, který dostane „něco navíc“ a bude se rád vracet.

Kolik her na hotel nebo penzion?

Tohle samozřejmě záleží na vašich prostorových, ale hlavně finančních možnostech. Já budu vždy zastáncem nabídnout více her, nemusí to být zrovna 9 minigolfů (třeba by stačil Zahradní minigolf – 1 dráha a vyměnitelné překážky), ale minigolf, kuželky, člověče nezlob se, Garden-rondo,…

Za kolik – zdarma nebo za poplatek?

Určitě máte nějakou představu. V tomhle vám ve finále budeme jenom těžko radit. Nicméně platí, že je-li něco zdarma, člověk si toho neváží… Pokud ale provozujete malý rodinný penzion, pak bych určitě hry nabídl jako službu navíc a po hostovi bych nic nechtěl.

A co zapůjčení her?

Tuhle možnost jsem slyšel v případě hotelů nebo penzionu strašně málo a přitom vám to udělá obrovskou službu. Na recepci si hosté hru zapůjčí, na hřišti si zahrají, dají si limonádu nebo něco lehkého k pití a spokojeni po hře si půjdou odpočinout třeba do bazénu. Všechny malé zahradní hry si tady umím představit: Kubb, Spikeball, Kanjam Kroket, Spin Ladder, Cornhole,…

Hry zakoupíte:

Věřím, že vám náš přehled pomůže. Navštivte náš e-shop: https://eshop.zahradnizabava.cz.

Pokud se vám naše články na téma: Jak vybrat… líbí, budeme rádi pokud je budete sdílet na sociálních sítích – Facebook, Twitter,… dále, třeba pomohou i někomu dalšímu. Děkujeme.

Za vaše další podněty budeme moc rádi, neváhejte mě kontaktovat.

Jak vybrat hru na hotel / penzion?

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.