Dobrá atmosféra, spokojení zaměstnanci, spokojená firma – atmosféře je však třeba jít naproti, co třeba uspořádat firemní akci?

Tak jasně. Firemní bowling, večerní hospoda, společný oběd… to už tady všechno bylo. Já mluvím o něčem jiném. Firemní akci pro zaměstnance, vedení, partnery. Teambuilding, kde se kolegové lépe poznají (za počítačem, venku na cigárku, v místní kantýně,… jen těžko). Připravit toho na takovouhle akci je ale opravdu hodně. Nicméně výsledek se dostaví v tom, co jsem psal hned v úvodu tohoto příspěvku.

Počítejte s tím, že si tohle někdo musí vzít na starosti a musí tím „žít“, aby zblbnul ostatní!

Určitě se koukněte po občerstvení, pití, muziku – třeba někdo z firmy hraje pro zábavu v kapele… a nezapomeňte na hry. Udělejte týmy, připravte soutěže – jedině tak dostanete lidi do hry. A nezapomeňte na ceny pro vítěze.

V průběhu roku jezdíme s našimi hrami na několik takových pronájmů, takže vidím, jak to kde kdo dělá. V jednoduchosti je krása, to tady platí na 100%. Na co složité hry, kde než někdo vysvětlí pravidla, jsou všichni na mol. Potřebujete pravidla vysvětlit v pár větách a pustit se do hry. Snažte se připravit hry, které se dají snadno obodovat – máte tak záruku, že budete mít vítěze. Nebo nechte si lidi jen tak hrát, mají se přeci lépe poznat.

Články na téma „Jak vybrat…“ pro vás píši téměř celý rok. Věřím, že vám tento přehled zase trochu pomůže, jak by mohla vypadat vaše příští firemní akce, nebo chcete-li teambuilding.

Teambuilding – firemní akce

Tvoření týmu, to nezní tak pěkně jako anglické [:týmbylding:]. Je jedno, jak tomu budete říkat, ujišťuji vás, že hry budou pravým zpestřením vaší akce. Nezáleží, zda-li si hry pronajmete, nebo zakoupíte – můžete je pak třeba využít i jen tak během obědové pauzy…

Všechny hry z mého doporučení najdete v našem obchodě: https://eshop.zahradnizabava.cz/hry-na-party/

Užijte si to a nezapomeňte… spokojení zaměstnanci – spokojená firma.

Jak vybrat hru na firemní akce?

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.