Ani já sám někdy nevím, co koupit jako dárek – vánoční, k narozeninám, přítelkyni nebo kamarádům. No a letos jsme si řekli, těsně před Vánocemi: „dost ponožkám“ :). V našem dalším seriálu na téma „Jak vybrat…“ jsme si pro vás…

…připravili výběr zahradních her vhodných jako dárek.

Každý určitě už někdy dostal ponožky, nebo svetr od babičky, možná nějakou tu hotovost do obálky :). Co ale takhle zkusit nějakou venkovní/zahradní hru? Proč hry vybrat… krásné dřevěné a kvalitní provedení, netradiční dárek – velké provedení hry zaujme každého, vhodné pro děti, jejich rodiče ale i jejich rodiče, jednoduše pro všechny. A v našem přehledu na našem e-shopu i krásně seřazeno dle cenových intervalů, což by vám mělo výrazně usnadnit výběr.

Pro koho… bude hra vhodná, pro děti, rodinu, mamku/taťku nebo babičku/dědečka.

Jaký typ… spíše kliďas nebo akční…

Kolik let… od kolika let bude hra vhodná.

Kompletní nabídku všech našich her, nejenom těch, které jsou vhodné jako dárek najdete vždy v našem e-shopu. Chystáme pro vás další články na téma: Jak vybrat…?

Hry jako dárek zakoupíte

Věřím, že vám náš přehled pomůže. Všechny hry zakoupíte v našem e-shopu na adrese: https://eshop.zahradnizabava.cz.

Pokud se vám naše články na téma: Jak vybrat… líbí, budeme rádi pokud je budete sdílet na sociálních sítích – Facebook, Twitter,… dále, třeba pomohou i někomu dalšímu. Děkujeme.

Za vaše další podněty budeme moc rádi, neváhejte mě kontaktovat.

Jak vybrat hru jako dárek?

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.