Mám vždycky radost, když přijedeme někam, kde se na hookbruč vyloženě těší a přitom zatím pořádně neví, jak ho vlastně hrát, jak to celé vypadá a jak to celé funguje. Jak se připravujeme na hookbručové hřiště.

O to větší radost mám, když po navrhnutí hřiště se zákazníkem dané hřiště projdeme a on má jako první možnost si hřiště vyzkoušet… a usmívá se a hra ho baví!

Poslední realizace probíhala na Vysočině. Zákazník nám věřil, že víme co děláme a tak nechal návrh, vzdálenosti a vše ostatní čistě na nás. My jsme naoplátku dostali krásnou plochu, se kterou byla radost pracovat. Spontánní akce, kdy jsme pro jednotlivé dráhy vymysleli i názvy se jednodušše nabízela – ohrada pro ovce? – ovečková! vzdálenost 60 metrů? – dlouhá!

Nakonec vzniklo 9-ti dráhové hřiště s PARem 25 s celkovou vzdáleností 267 metrů. A vy budete moci již brzy dané hřiště vyzkoušet, uvidíte, že se opravdu povedlo.

Hookbruč – jednoduchá hra, jednoduchá pravidla a spoustu zábavy… tak ji vyzkoušejte. www.hookbruc.cz

Hookbručové hřiště
Hookbruč – Brychcův mlýn 2013
Hookbruč – realizace hookbručové hřiště

Ondra Vrabec

Jsem majitelem společnosti STOA-Zahradní minigolf - českého výrobce a dodavatele venkovních a zahradních her. Moje práce, dá-li se to tak vůbec říct, mě neskutečně baví a naplňuje a pevně věřím, že je to vidět i v přístupu k našim zákazníkům. Považuji se za odborníka na venkovní hry, protože se pravidelně účastním českých i evropských výstav a veletrhů, sleduji zahraniční weby a novinky ve venkovních hrách, také se podílím na tvorbě nových her.